• De E2 in Beeld!
 • Tijd voor een nieuwe rubriek: Team in Beeld!

  Deze week de E2.
  Siebe, Lucas, Djalisa, Quinn en Laura vormen samen dit gezellige team.


  Er is veel plezier tijdens de trainingen en de wedstrijden. Altijd wel tijd voor een dolletje tussendoor. Maar er wordt ook keihard en serieus getraind. Ze trainen twee keer per week, waarvan één keer samen met de E1. In al die trainingen wordt veel geleerd en dat is te zien.
  Sportief gezien gaat het dan ook heel goed. Onder leiding van de toppers Do en Eric zijn er al twee ruime overwinningen binnengesleept. Het slechte weer had daar geen invloed op.
  Een knappe prestatie!

  Misschien komt dat ook door de “Die Haghe E2 Energyboost box”. Deze bak wordt elke week weer gevuld met fruit voor bij de wedstrijd. De ouder die aan de beurt is om de shirtjes te wassen, zorgt ook voor deze gezonde booster. Wat een leuk initiatief!

  Komende zaterdag staat een spannende wedstrijd tegen Achilles E2 op het programma. Ook Achilles heeft de eerste twee wedstrijden gewonnen. Een mooie uitdaging, lekker in de buurt, dus leuk om even te gaan kijken.

  Succes E2!

  Priscilla bedankt voor leuke foto’s.

  Groet,
  Alex Kooijmans