• Van de voorzitter: 19 september 2022
  • Dat je als club veel vrijwilligers nodig hebt weten we. Dit betekent dat we als Bestuur regelmatig hoofdbrekens hebben over de nog in te vullen taken. En tegelijkertijd realiseer je je dat er al veel leden actief zijn. Voorbeeld hiervan is, nee, was de scheidsrechteraanwijzing. Tim Spaans heeft aangeboden dit voorlopig te willen coördineren. Top! Maar er zijn nog genoeg taken die overblijven. Eén van die taken is een bardienst. Afgelopen zaterdag kwamen we mensen te kort en gelukkig waren er een aantal vrijwilligers die spontaan achter de bar gingen staan om te helpen. Dank daarvoor! Meld je aan als vrijwilliger achter de bar!
    Diverse ploegen deden dit weekend weer goede zaken. Ik heb een aantal  ploegen zien spelen en ben blij met het enthousiasme van spelers en coaches. Ik schreef vorige keer ook al dat we onszelf gelukkig mogen prijzen met de bezetting van de ploegen bij de aspiranten en pupillen. We hebben, naar mijn mening, nog nooit zo'n stabiele en stevige bezetting voor al deze ploegen gehad. We zullen als club moeten bouwen aan de ontwikkeling van de kinderen. Dit begint bij de kangoeroes maar waar het eindigt durf ik niet te zeggen. Ook bij het eerste blijft ontwikkeling een must. Natuurlijk is plezier in dat wat je doet een voorwaarde om beter te willen worden, ieder op zijn/haar eigen niveau. Een aantal van jullie die dit leest zal zich afvragen waarom ik dit schrijf. We zijn bezig met een plan voor de toekomst. We hebben hierbij de ondersteuning van een externe. Waar het om gaat is dat wij als volwassenen ervoor moeten zorgen dat Die Haghe blijft wat het is, een club voor iedereen waarbij prestatie en plezier hand in hand  gaan. Dit betekent inzet en visie voor de korte en langere termijn. We zijn allen daarvoor verantwoordelijk! Tot slot heb ik begrepen dat het feest afgelopen zaterdag erg gezellig was. Dank aan de mensen voor de daghap en de organisatie in de avond.
     
    René Benning