• Van de voorzitter: 11 september 2022
 • Het eerste speelweekend zit erop waarbij winst voor: 1, 2, A1, B2, C2, C1, D1 en E2. Een mooi resultaat! Natuurlijk is de competitie nog lang en is er van alles mogelijk. Ik ben een aantal avonden op het veld geweest en zie alle ploegen met zeer veel enthousiasme trainen. Ook de begeleiding (trainers) mag er zijn. Op bijna alle jeugdploegen staan 3 trainers met een verdeling van ervaring naar nog onervaren. Het is positief dat onze jeugd zicht verantwoordelijk voelt voor de club en dus een bijdrage levert aan de opleiding van onze kinderen. Wat ook wel eens genoemd mag worden is dat we een trainer voor het derde hebben. Deze groep "hangt" al jaren tussen de selectie en breedtesport. Hierdoor is het derde geen vangnet voor selectie of doorstroom vanuit de jeugd. We menen met Stefaan een positieve ontwikkeling voor het derde te kunnen maken.
  Waar we komende periode vooral op inzoomen is natuurlijk de prestatie maar willen vooral het plezier in de sport niet vergeten. Of je nu in het 1e speelt of in de kangoeroes. Iedereen telt mee en doet ertoe. Dit is een mooi ezelsbruggetje naar het beleidsplan wat we onder begeleiding van Steef hebben opgestart. Op 20 september zullen we weer met Steef om de tafel zitten om het vervolg te bespreken.
  Minder goed nieuws is de stijgende energiekosten. Zoals iedereen heeft ook Die Haghe hier last van. We zijn de te verwachten (hogere) kosten aan het inventariseren en zullen ons beraden op mogelijke maatregelen. Uiteraard zal van iedereen hier begrip en medewerking van gevraagd worden.
  Ook een grote zorg is de scheidsrechter aanwijzing. Niemand heeft zich hiervoor aangemeld en gelukkig is Tim Spaans bereid om de nood op te lossen maar dit is absoluut een tijdelijke situatie. Het kan niet zo zijn dat we deze taak niet kunnen invullen. Het is ook mogelijk om dit in gezamenlijkheid op te pakken. Kom op! Zonder scheids geen wedstrijd!
  Tot zover
   
  René Benning