• Van de voorzitter 28 augustus 2022
 • Het seizoen is weer gestart en dat merken we. Trainen, oefenwedstrijden, vergaderen en activiteiten organiseren. Na een welverdiende vakantie is het fijn elkaar weer op het veld te treffen.
  Afgelopen weekend was het weer gezellig druk en konden een aantal ploegen weer aan de bak. Komende weken volgen nog meer oefenwedstrijden en op 10 september start de competitie. Ik wens alle ploegen veel succes, plezier en een blessurevrij seizoen toe.
  Ook het clubleven is weer begonnen en op de site staat de nodige informatie, zoals b.v. de informatieavond voor nieuwe leden/ouders, indeling bardienst en de oproep voor teamouder. Kijk even goed of er voor jou iets bijzit waaraan je zou kunnen bijdragen! 
  Veel succes en vooral ook plezier dit nieuwe seizoen!
   
  René Benning