• Barpersoneel gezocht
 • Hallo leden, ouders, vrijwilligers en alle overige personen die de vereniging een goed hart toedragen,

  We staan aan het begin van een nieuw korfbalseizoen en zijn dus weer op zoek naar extra (nieuwe) vrijwilligers om de bar en keuken te bemannen tijdens de wedstrijden van onze teams (kinderen). Buiten alle teams die ingeroosterd gaan worden voor de bardiensten komen we nog veel “kantinemensen” tekort. Nu hoorde wij tijdens het TTKT dat er toch wel wat personen zijn die graag een steentje willen bijdragen.

  Vind jij het leuk om wel eens een uurtje/paar uurtjes kantinedienst te draaien en dan vooral wanneer het jou uitkomt? Geef je dan op via dit emailadres <rob.rietbroek@diehaghe.nl>. Na aanmelding ontvang je de werkwijze van het zelf inplannen voor de kantine/keuken diensten via sportlink (KNKV app). Heb je vragen, dan kun je deze ook stellen via bovenstaand emailadres.

  Wij hopen jou binnenkort hartelijk welkom te kunnen heten binnen onze club van vrijwilligers.

  Groet,
  namens de accommodatiecommissie

  Rob Rietbroek