• De jeugddag in Drievliet
  • Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Met twee bussen, waaronder een dubbeldekker, vertrok de Die Haghe jeugd vanaf de Vreeswijkstraat om in Drievliet het 100-jarig bestaan van Die Haghe te vieren. De jubileum commissie kan terugkijken op een geweldige dag met een gouden randje en ’s middags zelfs een zonnig randje. De jeugd van jong, de allerjongste kangoeroe is bijna 4 jaar, tot oud vermaakte zich prima in de Lol Atol, de Chute, het doolhof en de vele achtbanen zoals de Formule X en de Kopermijn. Rond het middaguur was het met 140 jeugdleden, coaches en begeleiders ook genieten van een ouderwetse lunch (patat, snack en een pakje drinken). Daarna nog een paar uur gaan in een van de vele attracties. Rond 15.15 uur was het verzamelen bij de uitgang. Dat weerhield een aantal van de A1 er niet van om nog even een keertje een laatste afdaling op de Glijbaan Brigade te maken. De traditionele groepsfoto was het sluitstuk van een heerlijke dag Drievliet met perfect pretparkweer. Dank voor deze geslaagde dag gaat uit naar de coaches, de begeleiders en de jub.cie.

    Joop