• Voorbeschouwing Die Haghe – Maassluis
 • De laatste wedstrijd van dit seizoen staat er voor beide teams niets meer op het spel. Die Haghe behaalde vorige week het kampioenschap en Maassluis is inmiddels veilig.

  Feest
  Die Haghe vierde vorige week al een klein feestje, maar zal nu voor eigen publiek willen laten zien dat zij de terechte kampioen zijn. Maassluis leed vorige week tegen HKV / Ons Eibernest een minieme nederlaag, maar beide teams leken al met volgend seizoen bezig te zijn en kwamen met een geheel andere opstelling binnen de lijnen. Een goed voorbeschouwing op deze wedstrijd lijkt mij dan ook niet goed te doen en ga ik er van uit dat beide teams, ondanks de verwachtte hitte, er toch een hele leuke feestwedstrijd van te willen maken.

  Die Haghe 2 speelt tegen Maassluis 2 en ook voor hen staat er niets meer op het spel en kunnen het seizoen dus lekker vrijuit spelen en er een mooie wedstrijd van maken.

  De wedstrijden van die Haghe beginnen om 14.00 en 15.30 uur.

  Kom dus allemaal naar ons gezellige complex om nog 1 keer onze kanjers aan te moedigen en als u er dan toch bent, blijf dan ook nog even voor de wedstrijd van DIE HAGHE 3, want zij spelen tegen REFLEKS 3 een echte FINALEWEDSTRIJD om het kampioenschap. Beide teams staan in punten gelijk maar Refleks heeft de eerdere ontmoeting in Rijswijk gewonnen en heeft aan een gelijkspel genoeg. Die Haghe 3 zal dus moeten winnen en heeft onze steun dus hard nodig. Mocht het lukken om de winst te behalen dan promoveert het naar de 1e klasse en dat zou een prima prestatie zijn en zou een mooie aansluiting zijn naar de selectie toe.

  Neem allemaal genoeg smeersel en bescherming mee voor de zon en na afloop gaan we met z’n allen een mooi feestje vieren als afsluiting van deze dag.

  Veel plezier en success !!!