• Jeugd-dag Drievliet !!!
 • Eindelijk is het dan bijna zover: zaterdag 25 juni gaat de Die Haghe jeugd naar Drievliet om met elkaar het 100-jarig bestaan van 2020 te vieren.

  We verzamelen om 09.30 uur op het veld; de teams melden zich aan bij de tafel van de jub.cie. Om 10.00 uur vertrekken we met 111 kinderen en voldoende begeleiding in twee bussen richting Drievliet.  We hopen op een dag met zonnig  “pretpark”weer om heerlijk te kunnen genieten van heel veel attracties zoals alle achtbanen, de Lol Atol, de zweefmolen en het Spookmuseum.

  Informatie, die niet mag ontbreken:
  De busindeling :
  -             In de dubbeldekker: A1, A2, B1, C1, C2, D1, D2, D3 en E2
  -             In de 60-persoonsbus: E1, E3, F1, F2, F3 en de kangoeroes.

  Bij de centrale post in Drievliet is de gehele dag iemand van de jub.cie aanwezig.
  Alle jeugdleden krijgen een polsbandje met daarop het tel.nr. van de centrale post, zodat de jub.cie altijd bereikbaar is. De jub.cie is trouwens de gehele dag herkenbaar aan de pet met een opvallende kleur.

  Rond 12.30 uur wordt er geluncht: de Drievlietlunch bestaat uit patat, een snack en een drankje. Natuurlijk kunt U uw kind wat zakgeld meegeven. Wij denken dat een bedrag van 5 euro voldoende is. En wat extra eten en drinken voor uw kind kan ook geen kwaad.

  Wij hebben er erg veel zin in. Tot zaterdag 25 juni.

  Een zwart-gele groet van de jubileum commissie.