• Van voorzitter: 11 juni 2022

 • En dan ook de promotie naar de Overgangsklasse voor Die Haghe 1 op het veld.  Een geweldige prestatie en een goede stap voor de gehele club.  Uiteraard moest er nog wel even gewonnen worden van ZKV.  Het werd vanaf de tweede helft een hele spannende wedstrijd en tot de laatste momenten bleef dat ook zo. Gelukkig kon Die Haghe de wedstijd, zij het moeizaam, naar zich toe trekken en was winst een feit. De ontlading bij selectie, staf en uiteraard publiek. Zaterdag de huldiging maar ik mocht de selectie ter plekke al even feliciteren. Helaas verloor het tweede en zijn deze kampioenskansen verkeken. Ondanks dat een prima en mooi seizoen!
  Dat we meer kampioensploegen hebben is wel duidelijk. In de ochtend was het de E2 die na een 0-2 achterstand dit snel wist om te buigen naar een dikke overwinning en mocht zich ook de ware kampioen noemen. Ook jullie van harte gefeliciteerd. Dan de D3. Een ploeg die met een wisseling van coaches te maken hebben gehad en het daardoor niet makkelijk kregen. Ondanks dat is er hard gewerkt en ook deze ploeg heeft door het winnen van de wedstrijd afgelopen zaterdag het kampioenschap binnengehaald. Ook voor jullie zaterdag de huldiging maar nu alvast gefeliciteerd! Die Haghe 3 deed ook goede zaken en kan a.s. zaterdag het kampioenschap binnenhalen. De A2 verloor helaas. Zaterdag belooft een goede dag voor de club te worden en de ploegen hopen uiteraard op veel publiek!
  Het seizoen nadert het einde en we kunnen voorzichtig een balans opmaken. Gaat het goed? Ja, dat zeker. Zijn we er dan al? Nee, zeker niet. Wat er goed gaat is dat we actief zijn als club, er zijn veel activiteiten, we zitten sportief gezien in de lift en dan doel ik naast de kampioenen op de promotie van het 1e de A1. Het ledenaantal neemt weer toe dankzij een actieve ledenwerf.   Ook zijn we volop bezig met het bepalen van de koers voor de komende jaren. Een externe deskundige helpt ons hiermee op weg. Een ambitieus project is de verduurzaming van het clubhuis, waarin we willen laten zien mee te doen aan de huidige eisen van de tijd. Ook zijn we blij met de uitbreiding van de tennis. De Combi-fit is drukdoende met uitbreiding en hebben we in de vorm van Ren4sport een adequate sportbegeleiding. We zijn blij met de nieuwe manier van werken v.w.b. de barvrijwilligers. Er worden meer en meer ouders betrokken in de organisatie en dat is goed! De zorgen zitten in de taken die nog ingevuld dienen te worden. Een lange lijst met vacatures brengt dit in beeld. Als Bestuur hopen we uiteraard op spontane aanmeldingen voor de diverse functies.

  Kortom: er gebeurt veel maar er moet nog veel meer gedaan worden en ik realiseer mij dat dit niet door het schrijven van dit stuk opgelost gaat worden maar niets doen is geen optie. We zijn verplicht om deze club op een fatsoenlijke wijze te vormen zodat deze doorgegeven kan worden aan de volgende generaties!

  Wij gaan ervoor! Wie nog meer??

  René Benning