• Van de voorzitter: 29 mei 2022
 • Uiteraard begin ik met de geweldige prestatie van A1. Na een periode van 20 jaar is het deze ploeg gelukt de stap naar de Hoofdklasse te maken. In de zaal zaten we er dicht tegenaan maar op het veld dus gerealiseerd. In een leuke wedstrijd liet de ploeg van Alex en Niels zien waar het toe in staat is. Talent, gedrevenheid maar bovenal een collectief. Het publiek kon genieten van een mooie afsluiting van de dag. De huldiging in het clubhuis en een luid Caldonia en applaus voor deze ploeg. Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.
  Het eerste had niet veel moeite met hekkensluiter Roda en stelde de koppositie veilig. Het tweede kwam niet uit de verf tegen het Scheveningse KVS en staat nu met 18 punten op een gedeelde 2e/3e plek. Op 11 juni naar ZKV, de koploper!
  Er zijn nog een aantal ploegen in de race voor een kampioenschap. Bij deze veel succes!

  En ja dan is er ook weer ons welbekende TTKT. Met dit jaar in de programmering een digitale verbetering zal de kreet: "ballen onder korf, starten maar" ons weer vertrouwd in de oren klinken. Na afloop een BBQ dus dit belooft weer een heerlijke dag te worden!
  Ik wijs nog even op de vacaturelijst op de site. Op deze lijst staan een aantal vacatures die we als Bestuur erg graag ingevuld zouden zien. Of je nu spelend lid, ouder of op een andere manier betrokken bent, het maakt niet uit maar kijk of je een bijdrage kunt leveren!
  Als laatste het verzoek om na de wedstrijden en de trainingen de materialen op te ruimen. Laten we zuinig omgaan met onze materialen!

  René Benning