• Van de voorzitter: 16 mei 2022
  • Uiteraard open ik met de wedstijd van het eerste tegen stadsgenoot Achilles. Spannend tot en met de laatste minuut, waarin blijkt dat dan ook alles nog mogelijk is. Een aantrekkelijke wedstrijd en veel publiek. Die Haghe 1 staat op kop met één punt voorsprong op Achilles en ZKV. Dit belooft een spannend slot te gaan worden!
    Ook het tweede deed goede zaken tegen Achilles en staat met 18 punten stevig bovenaan. 

    Afgelopen week was er weer een sessie met Steef waarin we met Bestuur, TC/TB/JC en een delegatie vanuit de club de afronding van het beleidsplan hebben gemaakt. Het geheel is nu in een fase gekomen waarin we als club prioriteiten stellen wat we belangrijk vinden.  We kunnen niet alles tegelijk maar we moeten aan de slag om de toekomst van Die Haghe te borgen voor de volgende generaties. Dit plan zullen we komende ledenvergadering presenteren om vervolgens met elkaar in debat te gaan. Ik doe een beroep op eenieder (leden/ouders/belangstellenden) om vooral naar de ledenvergadering te komen zodat je zelf kunt meedenken over de toekomst. De vergadering staat gepland op vrijdag 3 juni in het clubhuis.

    De voorbereidingen voor de reünie zijn in volle gang. Er zijn heel wat aanmeldingen maar we missen nog veel huidige leden. Meld je aan op reunie2020@diehaghe.nl!

    René Benning