• Van onze voorzitter: 21 november 2021
    Uiteraard deze week de opening met het knappe resultaat van de A1 op de Haagse Korfbaldagen. Via de livestream werden we getrakteerd op een mooie wedstrijd waar voor elke doelpunt geknokt werd. Mooi om te zien hoe deze talentvolle ploeg langzaam maar zeker liet zien de beste te zijn. Felicitaties aan Niels, Alex en ploeg! Het eerste speelde een goede wedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest maar trok in een aantrekkelijke wedstrijd aan het kortste eind. Een woord van dank aan de organisatie van de Haagse Korfbaldagen. Laten we hopen dat dit toernooi volgend jaar weer met publiek gespeeld kan worden!
    Verder was ik getuige van de komst van de Sint bij Die Haghe. Voor vele kinderen weer een spannend maar vooral ook gezellig feest. Ook hier weer dank aan de organisatie.

    We hebben nog steeds te maken met vergaande maatregelen die ingrijpen op ons sociale maar ook verenigingsleven. Als organisatie doen we een beroep op de flexibiliteit en bereidheid tot improviseren van onze leden, ouders en belangstellenden. Het valt niet mee om zonder publiek de wedstrijden te moeten spelen. Ook voor het publiek is het moeilijk om ofwel via livestream of dan wel via de verhalen getuige te zijn van de wedstrijden. Toch roep ik op om vol te houden, we hebben geen keus en willen vooral dan ook "straks" weer in gezondheid van ons verenigingsleven kunnen genieten. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen en zullen daar waar nodig inspelen op de nieuwe maatregelen. Hopelijk tot snel ergens in de zaal!

    René Benning