• Van onze voorzitter: 14 november 2021
  • Wat een ontzettende domper kreeg de sportwereld afgelopen vrijdag. De persconferentie was overduidelijk. Geen publiek meer bij de wedstrijden. Ik moest in eerste instantie denken aan de Haagse Korfbaldagen, het korfbalspektakel waar publiek een geheel vormt van dit toernooi. Triest voor de spelers en speelsters maar ook voor de organisatie. Dan uiteraard ook onze eigen wedstrijden. Het voelt alsof we weer terugvallen in de vorige lockdown. Ondanks deze maatregelen mogen we blij zijn dat de wedstrijden gespeeld kunnen worden, je moet er niet aan denken dat de competitie geen doorgang kan vinden. Laten we met elkaar ook deze periode weer doorstaan, moeilijk maar noodzakelijk. Als bestuur vergt het weer improvisatie en flexibel handelen. Dit valt niet altijd mee, je hoopt het beste en meest noodzakelijke te kunnen doen. Dat dit niet altijd even goed lukt snappen we en we hopen dat we in samenwerking met iedereen ook weer alles kunnen faciliteren. 
    Hoe nu verder? Dat weten we nog niet. Er staat een volgende persconferentie gepland en vanuit die volgende berichtgeving zullen we alle maatregelen en hopelijk versoepelingen verder toepassen.
    Ik wens iedereen die in praktische zin last heeft van deze nieuwe maatregelen veel sterkte toe en laten we positief blijven en vooruitkijken!
     
    René Benning