• Halloween; wat was het gaaf!!

  Na weken voorbereiding was het eindelijk zover;
  De Halloween kwam eraan, alles werd in gereedheid gebracht om de kinderen een leuke avond te bezorgen.

  Onze “gastheer” liet de kinderen op gepaste wijze binnenkomen waarna de kinderen de griezelig donkere kantine konden betreden.  Compleet met rookmachine en bewegende elementen was het plaatje helemaal compleet met als extraatje onverwachte bewegingen door griezels en obstakels.

  Ook de keuken was het een slagveld, bloed en afgehakte lichaamsdelen waren overal zichtbaar. Vanuit de keuken ging de route langs de achterzijde van het gebouw zo naar de kleedkamers.  Stonden hier nu posten, of waren het toch poppen? Sommige kinderen moesten toch even prikken in een post of om te kijken of ze “echt” waren...

 • In de kleedkamers kwamen clowns en heksen samen; er ontstonden brouwsels van glibberige substanties. En er was een hele bijzondere professor in de Electro kamer die de kinderen naar binnen vroeg.

  Voor zover wij weten zijn er geen vermiste kinderen opgegeven....

  In de multiruimte was er een hele vreemde heks; allemaal rare potjes met kruiden en afgehakte vingers, en als klap op de vuurpijl een pruttelpot voorzien van een heksenbrouwsel.

  Wat hebben alle vrijwilligers genoten; de voorpret, de creatieve ideeën, de samenwerking en natuurlijk de uitvoering.En de kinderen waren toch wel helden hoor; de een vond het iets spannender dan de ander; en geloof ons; niet alleen de jongere kinderen vonden het spannend.

 • Natuurlijk waren er ook ouders die een ronde wilden lopen; een kleine favoriet hierin waren de moeders. Wat wreven de posten in hun handen als ze een seintje kregen dat der ouders aankwamen; Jullie mochten je gang gaan!

  Namens de feestcommissie willen wij iedereen die heeft geholpen om deze dag tot een succes te maken bedanken.

  Wij danken onze sponsor die ervoor heeft gezorgd dat we heerlijk hebben kunnen eten.
  En natuurlijk danken wij de kinderen, trainers, en ouders dat ze zijn geweest en dat we zoveel leuke complimenten hebben gekregen. 

  De feestcommissie