• Van de voorzitter: 7 november 2021
 • Van de voorzitter:
   
  Deze week begin ik met de feestcommissie. Een bescheiden commissie die regelmatig activiteiten voor onze jeugd organiseert. Natuurlijk geweldig belangrijk, het draait bij Die Haghe niet om korfbal alleen. De verbinding tussen jeugd en de vereniging maakt dat we bijzonder zijn met onze sport. Maar wat heeft deze commissie afgelopen zaterdag uitgepakt! Er was voor de B t/m de kangoeroes een Halloweenfeest. Onze hele accommodatie was omgetoverd tot een echt spookpaleis waarin je met het volgen van een route langs allerlei (enge) vrijwilligers liep. Niks was te gek en we werden getrakteerd op allerlei spookachtige verrassingen. Een compliment naar deze commissie die met hulp van vele vrijwilligers deze activiteit tot een waar spektakel heeft weten te maken!
  De voorbereidingen naar het zaalseizoen zijn in volle gang. Ook hier volgen de Corona-maatregelen ons naar de sportcampus. Op de site staan de meest actuele aanpassingen en we willen iedereen verzoeken hieraan te voldoen en het bezoeken van de Sportcampus zo soepel mogelijk te laten verlopen. Samen komen we verder!
  Uiteraard alle vrijwilligers die de komende sportactiviteiten faciliteren veel succes en ondanks de nieuwe beperkingen, veel plezier. 
  De Haagsche Korbaldagen komen eraan, ik wens onze selectie en A jeugd veel succes! Graag tot ergens in de zaal.
   
  René Benning