• Pre-Challenge toernooi RTC U19 jaar
  • Gelukkig zijn na de corona-periode ook de trainingen en toernooien van het RTC weer opgestart. Voor het RTC team < 19 jaar zijn namens Die Haghe Mike Abbenhuis, Kirsten van Koert en Boyd Abbenhuis geselecteerd. Ook dit jaar was er deze herfstvakantie een pre-Challengetoernooi waar de verschillende districten een onderling toernooi spelen. Het team van Mike, Kirsten en Boyd presteerde erg goed en won het toernooi (zie de foto hieronder).
    Na het toernooi heeft bondscoach Leon Simons zijn voorselectie voor Oranje < 19 jaar bekend gemaakt. Alle drie de Kanaries zijn in deze voorselectie opgenomen! De komende weken traint deze voorselectie wekelijks in Zeist (elke week beslist de bondscoach wie er bij de voorselectie blijven en wie er afvallen). Eind december vindt dan in Rotterdam de Challenge plaats waar de bondscoach de definitieve selectie voor Oranje bekend zal maken.

    Gefeliciteerd Mike, Kirsten en Boyd en veel succes de komende weken.