• Die Haghe 2 wint ook van HKV Ons Eibernest 2

• Ook voor Die Haghe 2 stond de derby tegen de Eibers op het programma. Vooraf zou je, gezien de uitslagen van voorgaande wedstrijden, verwachten dat het een winst voor Die Haghe zou worden, maar en derby blijft een derby en dat brengt altijd iets anders mee.

moeizaam
    Het begin verliep aan beide kanten stroef en hoewel het na 5 min 2-2 stond, verliep de eerste helft moeizaam wat de scores betrof. Pas 12 minuten verder viel er eindelijk een doelpunt in het voordeel van Die Haghe en dat leek de bevrijding want daarna liepen de kanaries snel weg naar 6-2 en 8-3 en leek het met de rust een ruime voorsprong te worden. Echter knokte de Eibers zich terug naar 8-5 en dat werd ook de stand om aan de thee te gaan.

scorend vermogen
    De 2e helft gingen de gasten nog even door en scoorde de 8-6 en bleven knokken en werd het zelfs bij 9-8 nog even spannend. Dit vonden de coaches van Die Haghe toch te gek en kwamen met 2 wissels wat direct effect had en Pien vd Kooij scoorde uit haar eerste schot en dit was het sein om er een tandje bij te doen en HKV geen kans meer te geven. Met nog eens 7 scores op rij werd de wedstrijd beslist en won Die Haghe met 17-9.

koploper
    Door het gelijke spel van ZKV tegen Achilles is Die Haghe 2 nu de enige ploeg zonder puntverlies, achtereenvolgens met steeds een punt mindenr zijn ZKV 2, KVS 4, Achilles 2,en Maasluis 2 de naaste belagers. De volgende wedstrijd is tegen het geroutineerde KVS 4 en dat wordt een harde noot om te kraken