• Die Haghe Grote Clubactie
 • Die Haghe gaat dit jaar weer meedoen aan de Grote Clubactie. Een lot kost € 3,- Hiervan gaat € 2,40 per lot naar Die Haghe. Het doel van deze actie is om het geld te gebruiken voor nieuw buitenmeubilair. De kopers van de loten maken via de Grote Clubactie kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,-

  De loten kunnen verkocht worden via verkoopboekjes of online.

  Verkoopboekjes:
  Je kan loten verkopen via verkoopboekjes. Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail.  Klik hier voor een instructiefilmpje.

 • Online:
  Via de QR code kom je op de online pagina om een lot voor Die Haghe te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

 • Wanneer?
  Aankomende week krijgen alle jeugdleden het eerste verkoopboekje via hun coach. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt (familie, vrienden en buren) De lotenkopers moeten boven de 18 zijn! Ook de senioren worden benaderd met het verzoek om 3 loten te verkopen. Zij krijgen een verzoek via de QR-code.

  Online loten mogen verkocht worden t/m 24 november. De papieren loten tot 8 december. De trekking is op 9 december. De drie beste verkopers krijgen een cadeau van Die Haghe.

  Verkoopboekje inleveren
  Is je boekje vol en wil je graag een nieuw boekje om nog meer loten te verkopen? Kom dan nieuwe halen bij Ellen Brouwer of Alex Kooijmans. Wij zijn ieder donderdag van 19.00 tot 20.00 uur op het veld en bij de thuiswedstrijden van de selectie.

  Zijn er vragen?
  Neem dan met mij contact op. Ellen Brouwer (ellen.brouwer@diehaghe.nl).
  Wij wensen iedereen heel veel succes met het verkopen van loten!