• Teamfoto’s, fotowand, foto’s commissies en foto’s sportlink
 • Teamfoto
  Dit seizoen starten we weer met het maken van teamfoto’s. Aanstaande zaterdag 11 september begint onze “Die Haghe fotograaf” Marc Gerritsen bij goed weer met het maken van de eerste teamfoto’s van alle thuisspelende teams.

  @Trainers/coaches: graag met je team even langs Marc en zorg dat je zelf ook je Die Haghe tenue aan hebt (wel zo leuk).

  Wat gaan we doen met de teamfoto’s? We hangen de foto’s op in onze kantine.

  Fotowand
  Marc heeft de afgelopen jaren heel veel mooie en leuke foto’s gemaakt en gaat ook dit seizoen weer actief aan de slag. Daar zijn we erg blij mee. Ook daar willen we graag iets mee doen. In de kantine komt een fotowand, die om de zoveel tijd weer ververst wordt. Een leuke fotowand die laat zien wie wij als Die Haghe zijn.

  Commissies
  Alle commissies van Die Haghe staan op de site. Het is misschien niet voor iedereen duidelijk wie dat zijn. Op het prikbord in de kantine willen we met foto’s de commissies beter in beeld krijgen. Ben je als commissie compleet, loop even langs Marc en laat je dan ook even op de foto zetten. Het bestuur zal dit ook doen.

  Sportlink
  Je persoonlijke foto in sportlink, die voor een scheidsrechter alleen bij een wedstrijd tijdelijk zichtbaar is, gaan we later in het seizoen proberen opnieuw te maken en te plaatsen.

  Privacy
  Uiteraard kan je zelf beslissen of je op de (team)foto gaat. Wil je niet in de kantine hangen, is dat een goede reden om niet op de foto te gaan.
  @ouders van jongere leden: graag aan de trainer/coach aangeven indien uw kind niet op de foto mag. Mochten er na het met foto’s inrichten van de kantine toch bezwaren ontstaan, dan graag even contact met mij opnemen. Lossen we het gelijk op.

  Namens het bestuur,
  Alex Kooijmans