• Van de voorzitter: 11 april 2021
 • Deze week open ik met de tweede aflevering van Kanarietalk, inmiddels het praatprogramma van Die Haghe. Ook deze week waren er weer uiteenlopende onderwerpen. Eén daarvan is het vertrek van Erwin Disselkoter, trainer van Die Haghe 1. We kunnen zeggen dat Erwin een bijzondere periode bij Die Haghe heeft doorgemaakt. Een indiensttreding met vlak daarop een leeggelopen selectie en een bijzonder vertrek, de Covid-19. Desondanks heeft Erwin met zeer veel energie en enthousiasme de selectie getraind en gecoacht. Ik denk dat door inzet en hard werken deze groep een welverdiende stap vooruit heeft gemaakt. We bedanken Erwin voor zijn inzet en hopen je nog eens bij Die Haghe te zien!
   
  Verder was er Andre Kuipers om zijn inzet als sportcoördinator toe te lichten en vertelde Maritza over het kamp en de feestcommissie.
  De rubriek Omanido was weer hilarisch en kunnen we terugkijken op een succesvolle en interessante aflevering. Dank aan de redactie!
   
  De week daarvoor waren de F-ploegen druk met het zoeken naar eieren en werden ze getrakteerd op leuke spelletjes. Ook hier een woord van dank aan feestcommissie!
   
  Mooi om te vermelden is dat we weer een aantal nieuwe leden hebben mogen begroeten. Welkom allemaal bij Die Haghe!
  Tot slot kan ik melden dat ten aanzien van de kandidatuur van Jeffrey de Ru en Alex Kooijmans geen bezwaren zijn binnengekomen. Hierbij zijn beide heren gekozen als bestuurslid en heten we ze dan ook van harte welkom in het bestuur van Die Haghe.
   
  René Benning