• Van de voorzitter: 29 maart 2021
 • Afgelopen zaterdag was er een lasergame middag/avond voor de jeugd. Een grote opkomst en koud maar droog weer. Ik begreep zelf niet veel van de spelregels maar het geheel zag er gezellig uit.  Dank aan de organisatie (de Feestcommissie) en vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben!
   
  Je merkt dat de jeugd het fijn vindt om elkaar weer te treffen. Natuurlijk met trainen maar ook met andere activiteiten. We doen er als club alles aan om, ondanks alle maatregelen, zoveel mogelijk te organiseren. Heb je ideeën of suggesties dan graag een melding naar Bestuur/JC of feestcommissie.
   
  Als Bestuur komen we regelmatig online bij elkaar om alle lopende zaken te bespreken. Een van de onderwerpen is zo langzamerhand een standaard agendapunt, het Covid-19. We merken dat zo goed als iedereen het min of meer zat is. Begrijpelijk en we hopen zo op versoepelingen. Dit resulteert dat we weer meer en meer ouders op het veld zien. Ik verwijs dan ook naar de update in de Corona-maatregelen vanuit Die Haghe. Ik doe een beroep op alle ouders om rekening te houden met de maatregelen die ons opgelegd zijn! Kom niet op het veld als dat niet noodzakelijk is. 
  Tot zover.
   
  René Benning