• A.s. zondag kanaries in live talkshow!
  • Mis jij ook onze mooie club ook zo? Wij ook! En daarom gaan we aanstaande zondag, 7 maart, iets nieuws doen. Onze presentator Maurice Out ontvangt gasten aan tafel die ons updates geven over alles wat nog wél gaande is binnen de club. Zondag zal o.a. Joop Biegel aanschuiven om te vertellen over hoe het nu gaat met het jubileumfeest en gaan we kennismaken met Niels van der Steuijt, die volgend jaar onze A1 gaat coachen. Verder kijken we ook hoe het nu gaat met al die pechvogels die door flinke blessures zijn geteisterd en horen we van Eva hoe het op dit moment gaat met de selectie. Kortom; schakel zondag om 15:00 uur in op ons YouTube-kanaal om weer even wat bekende gezichten voorbij te zien komen en op de hoogte te blijven! Tot zondag! 

    Hier de directe link van de uitzending: https://youtu.be/45vs28W4eX8

    Tot zondag!