• Erwin Disselköter stopt na drie seizoenen
  • Na goed onderling overleg is besloten dat Erwin Disselköter op dit moment bezig is aan zijn laatste seizoen als trainer/ coach van Die Haghe. Erwin is dan drie seizoenen werkzaam geweest bij onze club. Het eerste jaar was een zwaar jaar met een uitgedunde groep in de Overgangsklasse. Vorig seizoen was Die Haghe 1 bezig aan een sterk seizoen en leek de ploeg in de zaal op weg naar een eventueel kampioenschap. Corona gooide echter roet in het eten. Ook dit lopende seizoen heeft corona helaas grote invloed op het verloop van het seizoen.

    Wij zijn Erwin erg dankbaar voor zijn constante enthousiasme, zijn kunde en zijn vermogen om de groep als team te laten functioneren en naar buiten te laten treden. Wij hopen dat na 19 januari de competitie weer kan worden opgestart zodat de mooie periode met Erwin goed kan worden afgesloten.

    Wij wensen Erwin veel succes bij een eventuele vervolgstap in zijn trainerscarrière.

    TC Topsport