• Niels van der Steuijt en Alex Voolstra volgend seizoen (2021-2022) trainers A1
  • De TC Topsport is erg blij te kunnen melden dat Niels van der Steuijt en Alex Voolstra volgend seizoen de trainers zijn van Die Haghe A1.

    Niels (37 jaar, woonachtig in Delft) is jarenlang zeer succesvol geweest als trainer van Fortuna/ Delta Logistiek A1. Met die ploeg behaalde hij vele finales en werd hij meerdere keren landskampioen. Daarnaast is Niels na zijn tijd bij Fortuna als trainer van Avanti 1 actief geweest in de Hoofdklasse. De TC is zeer tevreden dat Niels onze talentvolle A1 wil trainen en coachen en wensen hem daarbij veel plezier en succes toe.

    Voor Alex als rasechte Kanarie is weinig introductie nodig. Alex heeft de laatste jaren de C1, de A1 en de B1 begeleid en nu zal hij dus een duo vormen met Niels. Ook Alex wensen wij veel plezier en succes toe.

    TC Topsport