• Corona update 14 december

  Beste kanaries, 

  Er blijft ons weinig bespaard in 2020. Waar we de draad zover mogelijk hadden opgepakt, binnen het toelaatbare, werd deze avond duidelijk dat er een dikke streep gaat door de rest van het jaar en de eerste weken van 2021. En hoewel wij alle begrip hebben voor de besluiten en wij er ook volledig achterstaan, blijft het toch een grote teleurstelling dat het zover is gekomen.  

  Concreet betekent dit dat er binnen geen trainingen mogen plaatsvinden. In ieder geval tot met dinsdag 19 januari. Op 12 januari zal er een nieuwe persconferentie zijn met de aankondiging hoe het na 19 januari verder zal gaan. Eerder is al aangegeven dat de competities op z’n vroegst 30 januari worden opgestart. 

  Voor de pupillen staat er nog een online-bingo op het programma. De junioren en aspiranten staat de pubquiz nog te wachten. Beide zijn op 19 december. Een superleuk initiatief van de feestcommissie en wij hopen dat er op deze manier toch nog een leuke afsluiter is van dit kalenderjaar. 

  Blijf gezond, blijf bewegen en hopelijk op naar een sportief 2021. 

  Het bestuur