• Aangekondigde coronamaatregelen 28 september
 • Helaas lijken de gevolgen van corona ons weer helemaal terug te werpen naar de situatie van een aantal maanden terug. Misschien nog wel wat verder zelfs. De nieuwe maatregelen die deze avond zijn aangekondigd leveren inmiddels al de nodige vragen op. 
   
  Mag ik nu niet meer naar mijn kinderen kijken? Mogen we als Haagse ploeg naar een uitwedstrijd? Hoe gaan we om met...... ? 
   
  Voor ons als bestuur kunnen we niet alle vragen op dit moment beantwoorden. Hiervoor zijn wij in afwachting op de 
  korfbalgerichte adviezen vanuit het KNKV en de specifieke richtlijnen vanuit de gemeente Den Haag. Komende woensdag komen 
  wij (waarschijnlijk online) bij elkaar en hopen we al enige duidelijkheid te geven. Hou de website en de social media goed in de gaten.
   
  Wat weten we nu zeker:
  • Kinderen moeten afgezet worden bij het hek. Ouders mogen (ook bij trainingen) niet het terrein op. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs/ ouders niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
  • De kantine is gesloten, de toiletten in de kleedkamer zijn open.
  • Kleedkamers zijn toegankelijk, maar beperk het gebruik. Maximaal 2 personen tegelijk douchen.
  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.
  Tot slot willen we een beroep doen op ieders verantwoordelijkheid en medewerking om de handhaving zo goed mogelijk te laten verlopen. 
   
  Alvast onze dank hiervoor.
   
  Het bestuur