• Teams Jeugdcommissie 2020-2021

  Beste ouders, verzorgers en kinderen, 

  Hieronder staan de nieuwe teams voor het seizoen 2020-2021. Bij de teamindeling houden wij rekening met verschillende aspecten zoals; samenstelling team, verhouding jongens/meisjes, leeftijden (gemiddelde leeftijd per team), potentie, ontwikkeling, inzet, aanwezigheid, vooruitkijken naar het seizoen erop, vriendjes/vriendinnetjes, spelplezier etc. Wij begrijpen dat de teamindelingen belangrijk zijn, voor zowel de ouders als de kinderen, daarom worden de teams zo goed mogelijk samengesteld en gaan wij hier zorgvuldig mee om. Hierbij zijn wij ons er zeker van bewust dat wij nooit iedereen voor 100% tevreden kunnen stellen. Waar het ene kind heel blij zal zijn, zullen er ook teleurstellingen zijn. Wij hopen dat ouders hier, op een positieve manier, met hun zoon/dochter over in gesprek gaan.

  Als er naar aanleiding van de teamindeling nog vragen zijn, dan kunt u deze uiterlijk woensdag 10 juni a.s. mailen naar jeugdcommissie@diehaghe.nl. Uw vraag wordt dan zsm per mail beantwoord of er wordt zsm een telefonische afspraak ingepland. Het is niet de bedoeling dat vragen/opmerkingen rechtstreeks naar JC leden worden geappt. 

  Verder zijn we erg blij te kunnen vermelden dat we wederom voor alle teams trainers/coaches hebben kunnen vinden. Heel fijn dat er toch weer een grote groep vrijwilligers is binnen de vereniging die zich een aantal keer in de week willen inzetten voor onze jeugd, echt super!  

  Verder nog een aantal mededelingen:

  - De komende week wordt er nog met de 'oude' teams getraind. Dit om het huidige, hele rare seizoen, toch af te sluiten.
  - Miv de week van 15 juni a.s. wordt er met de nieuwe teams getraind. Een nieuw trainingsrooster volgt deze week op de site en de kinderen zullen via de nieuwe trainers horen hoe en wat. De trainers bepalen ook zelf tot wanneer zij doorgaan met het geven van training.  

  Wij hopen uiteraard dat in september de competitie van start kan gaan, maar zullen alle ontwikkelingen moeten afwachten. Ondanks dat de meeste vakanties er anders uit zullen zien dan gepland wensen wij iedereen toch een fijne zomervakantie! 

  De Jeugdcommissie

   

  A2   Amy-Lynn   B1   Anne
  Justin   Danique   Alex    Do
  Alina    Elise   Jennifer   Isabel
  Tessa   Marit       Karlijn
      Joost       Nudya
      Killian       Bjorn
      Kyle       Iloy
      Lars       Levi
      Thomas       Peter
              Samuel
               
  B2   Esmee   B3   Naomi
  Max   Isa   Zoë van D.    Elize
  Isabel   Joy S.   Jiska   Floor
      Yağmur       Jay-Dee
  Back-up: Casper   Back-up:   Damian
  Kyra   Rix   Jeffrey   Jayden
      Ruben       Steven 
      Yoran       Tygo
               
  C1   Sylvana   C2   Lisa
  Maurice Alyssa   Natasja    Anouk
  Bram   Iza   Chantal    Evie
      Lisa   Djeffrey   Joy B.
      Rona       Nina
      Finn       Noa 
      Martijn       Tessa 
      Sean        Thirza
      Servais       Calvin
              Niels
              Rimon
               
  D1   Caitlin   D2   Emma
  Eelko   Elisa   Mark    Nora
  Eva   Eloïn   Quint   Quincy
  Sander   Sabiya       Sienna 
      Yitte       Deniel
      David       Jeremy
      Julian        Joël
      Luciano       Kai 
      Timo       Stijn
              Thomas C.
               
  E1   Jaimy   E2   Aïsha
  Tim C.   Kaylee   Mike   Gino
  Zoë Z.    Owen   Mare   Marijn
      Sophie   Sanna   Rohan 
      Tygo       Thomas K.
               
  E3   Chiel         
  Koen   Jackie        
  Bjorn   Jan        
      Lara        
      Mats        
               
  F1   Amy   F2   Vere
  Jamie   Glenn   Patrick    Aaron
  Tess   Kick    Marit   Gino
  Daphne   Lucas        Nick
      Milou       Roan 
              Stacey