• Update Die Haghe Kamp!!

  Lieve mensen, hier even een update met het oog op het Die Haghe kamp. Deze update hangt uiteraard sterk samen met alle ontwikkelingen op het gebied rondom het Corona-virus. Allereerst spreken wij hierbij de hoop uit, dat het met alle leden van Die Haghe en hun naaste omgeving goed gaat.

  Volgens de richtlijnen van de RIVM is het inmiddels duidelijk dat er in elk geval tot 1 juni aanstaande geen groepsbijeenkomsten plaats zullen vinden en het complex van Die Haghe aan de Baambruggestraat tot die datum gesloten blijft.

  Met de kampleiding waren wij al voor deze turbulente tijd druk doende met de eerste voorbereidingen van ons jaarlijkse kamp. Dit jaar staat het kamp gepland van 18 tot en met 25 juli en de reis brengt ons dit keer richting Hellendoorn, naar groepsaccommodatie De Bosrand. Vooralsnog gaan wij er nog steeds van uit dat we op 18 juli ook daadwerkelijk bepakt en bezakt klaar staan om met ingeladen bussen de reis aan te vangen. Wij gaan er van onze kant in elk geval alles aan doen om – mits dat uiteraard verantwoord is volgens de richtlijnen vanuit de overheid – er weer een onvergetelijke week van te maken. In deze onzekere tijden kunnen wij uiteraard niemand verplichten om deelname aan het kamp reeds toe te zeggen. Wij willen echter graag van het meest positieve scenario uitgaan en denken dat het zinvol is als we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken, die in elk geval de intentie uitspreken om dit jaar mee te gaan richting Hellendoorn. Dat is daarom ook de insteek van de kampleiding. Wij zouden het erg prettig vinden als jullie op korte termijn gebruik willen maken van deze zogenaamde intentieverklaring.

  Opgeven kan via het inschrijfformulier door op de link te klikken.

  Wij hopen dat daar zoveel mogelijk optimisten gebruik van zullen maken!!! Zoals al eerder gemeld zijn wij natuurlijk volkomen afhankelijk van alle ontwikkelingen. Wij zullen daarom ook regelmatig proberen jullie op de hoogte te houden van de plannen richting 18 juli. Let de komende tijd goed op jezelf, op je naaste omgeving en maak er het beste van! Hopelijk spreken we elkaar snel weer onder meer prettige omstandigheden.

  Met vriendelijke groeten namens de kampleiding, Ellen Brouwer en Olaf Aries