• Van de voorzitter: 09 maart 2020
  Onze supporters van Die Haghe:
   
  Afgelopen zaterdag was ik in de sportcampus en was getuige van een aantal wedstrijden.
  Wat mij opviel dat er vele enthousiaste ouders aanwezig waren om de kinderen aan te moedigen. Dat is natuurlijk prima en zien we graag. Helaas maakt een kleine groep zich schuldig aan een aantal zaken zoals: het geven van technische aanwijzingen, negatief naar de scheidrechters en onsportief gedrag richting tegenstanders. Dit is iets wat we niet willen. We hebben adequate coaches en de Jeugdcommissie is bijna altijd aanwezig om bij calamiteiten op te treden. Laten we  niet vergeten dat onze coaches ook veelal jong en onervaren zijn! Dan de arbitrage. Onze scheidsrechters zijn jong en onervaren en daardoor onzeker. Negatieve kritiek vanaf de tribune draagt niet bij aan de ontwikkeling van deze jong volwassenen. Laten we met z'n allen dit oppakken en ook verantwoordelijkheid in nemen. Ik reken op onze supporters!
  Over tot de orde van de dag. Sportief gebeurt er het een en ander. Zaterdag kan Die Haghe A2 kampioen worden. Tegen GKV in Overbosch om 17.40. Succes!
  Dan de D1. Deze ploeg kan bij winst, uit tegen TOP, zich plaatsen voor het NK op 11 april. Ook deze ploeg veel succes!
  Het eerste speelt thuis tegen KVA. Met 1 punt achterstand is dit natuurlijk wel erg spannend! Gaat Die Haghe voor een stunt zorgen??
  Dan ons 100-jarig bestaan. De receptie (voor Genodigden) is zo goed als rond. De reünie is in volle voorbereiding. De inschrijvingen lopen gestaag door. Ik wil nogmaals benadrukken dat ook voor onze eigen leden inschrijving noodzakelijk is! Zie de site/facebook voor verdere info.
   
   
  René Benning