• Van de voorzitter: 9 december 2019
  Het zal de meesten van ons niet ontgaan zijn, er is in de wijk Leyenburg/Escamp  weer veel overlast van jongeren die vernielingen aanrichten. Afgelopen week hebben we overeenstemming met de Gemeente bereikt over het cameratoezicht. Nog dit jaar zullen de camera's geplaatst gaan worden. Het systeem zal de gehele accommodatie bereiken en we hopen daarmee de overlast terug te kunnen dringen. We werken hierin samen met Lu Gia jen en de Helen Parkhurst. 
   
  De feestdagen komen eraan en dat betekent dat we met elkaar 2019 gedag zeggen en naar 2020 kijken. Ik kan alvast melden dat we op 4 januari een nieuwjaarsborrel willen organiseren. Hiermee hopen we leden, ouders te treffen en het glas op 2020 te gaan heffen.
   
  Als Bestuur zijn we achter de schermen nog steeds bezig met het vormen van plannen voor de toekomst. Op de laatste ledenvergadering zijn aan de hand van geformuleerde stellingen goede ideeën naar voren gekomen.Het blijkt lastig de ideeën, wensen te vertalen naar een concreet verhaal. We krijgen hiervoor hulp vanuit het KNKV. We gaan met een vertegenwoordiger/specialist van het KNKV kijken hoe we deze vertaling kunnen maken.
   
  Er staan de komende periode veel activiteiten op de agenda, dat is mooi. Het laat zien dat Die Haghe actief is, niet alleen op korfbalgebied maar ook het sociale aspect wordt dus niet vergeten. Kijk vooral naar de agenda op de site.
  Vergeet ook niet in je omgeving het mailadres voor de reunie op 4 juli 2020 te verspreiden. reunie2020@diehaghe.nl
   
  Tot zover
   
  René Benning