• Die Haghe jeugd begint redelijk aan zaal competitie

  van uw Jeugdreporter

  Ook voor alle jeugdteams is de zaalcompetitie gestart en met wisselende resultaten. Er waren 7 winstpartijen te zien, 1 keer een gelijkspel en helaas 4 verliespartijen. Op het moment van schrijven weet ik niet wat de uitslag van de C2 isgeworden.

  Helaas heb ik geen wedstrijden kunnen zien en gezien de lange wedstrijddagen en mijn interesse naar mijn andere zoon, zal ik ook niet veel wedstrijden kunnen gaan zien. Daarom stel ik voor dat de coaches of ouders (bij toerbeurt) een verslag naar de website sturen zodat er toch iedere week te lezen is wat onze jeugdteams doen. Wanneer ik kan kom ik wedstrijden kijken en zal hiervan dan een uitgebreid verslag doen.

  Ik hoop dat jullie hier aan mee willen werken anders zal er niets geplaatst en dat zou toch zonde zijn.

  Groetjes

  jeugdreporter