• Van de voorzitter: 13 mei 2019

  Een paar rustige weken alhoewel de vereniging 'gewoon ' doorgaat. De ploegen zijn hard aan de slag om de competitie succesvol af te ronden. Ik wil een hart onder riem steken voor onze (langdurig) geblesseerden. Een aantal spelers/speelsters moeten noodgedwongen het korfballen voorlopig staken en dat is zuur. Sterkte en spoedig herstel allemaal!

  Als Bestuur zitten we ook niet stil en zijn druk met de voorbereidingen van de JAV bezig. Doordat we nog veel moeten voorbereiden zal de vergadering begin juni gepland staan. De exacte datum volgt. Eén van de onderdelen is het opstellen van de begroting. Ook kijken we mee naar de samenstelling van de nieuwe ploegen, mutaties in commissies en uiteraard de toekomst.

  Het valt niet mee om een aantal losse eindjes aan elkaar te knopen. Ik heb daar al meerdere malen over geschreven en het blijkt steeds lastiger om voor een aantal taken vrijwilligers te vinden. Het gaat om trainers/coaches, scheidsrechters, bar-vrijwilligers etc. We zullen op de ledenvergadering dit probleem bespreken hoe verder.

  De ledenvergadering wordt al langere tijd niet druk bezocht. Toch roep ik, vooral de jeugd, op hier naartoe te komen.  Met elkaar kunnen we in gesprek over beleid, technische en organisatorische zaken. 

  Afgelopen zaterdag was er het Haags Korfbalfeest. Een gezamenlijke organisatie met collega korfbalclubs. Druk bezocht en tot in de late uurtjes gezellig. Dank aan de organisatie.

  De TTKT -inschrijving is van start gegaan en nu al belooft dit weer een waar familie-spektakel te worden. Opgeven kan nog steeds in de kantine.

  Vanuit de reünie-commissie kan ik melden dat er inmiddels al veel spontane reacties van oud-Die Hagheleden zijn binnengekomen. Mocht je nog mailadressen weten, dan graag doorgeven aan reunie2020@diehaghe.nl.

  Komend weekend weer een vol programma, ik wens alle ploegen veel succes!

  René Benning