• Die Haghe degradeerd naar 1e klasse

    Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Pernix was het doek voor Die Haghe nog niet gevallen. Bij winst op Pernix en verlies van HKV was er nog een uitweg om directe degradatie te ontlopen. Onder het toeziend oog van circa 80 supporters ging de wedstrijd van start. De beginfase van de wedstrijd was voor Pernix. Zij namen in het eerste kwartier een 3-11 voorsprong. Die Haghe kwam moeilijk tot scoren. Bij Pernix ging dit iets makkelijker. Bij een ruststand van 4-15 gingen de teams de kleedkamer in. Na rust ging het aanvallend gezien iets makkelijker bij Die Haghe en kon scorend wat meer betekenen in de wedstrijd. Maar Pernix ging door met scoren en liet Die Haghe niet dichterbij komen. De eindstand van 12-30 betekende, ook zonder de winst van HKV op Tweemaal Zes, degradatie voor de kanaries.

     

    Doelpuntenmakers

    Annemiek, Bas, Leon & Michiel (2) – Jeroen, Jiska, Julia & Zinzi (1)