• Degradatie voor Die Haghe 2 een feit na nderlaag

In speelronde 11 van het zaalseizoen kwam koploper GKV/Enomics 2 naar het Zuiderpark. De gasten hadden nog geen wedstrijd verloren voorafgaand dit duel en waren van plan om die lijn door te trekken. Voor Die Haghe was het de taak om te winnen mocht het nog willen hopen op lijfsbehoud, maar moest ook hopen op puntenverlies van Tweemaal Zes. Die Haghe deed deze wedstrijd helemaal niet onder voor de koploper, maar de gasten uit Gorinchem had met Thom Nugteren een scorende spits in de ploeg. De wedstrijd begon hier en daar wat slordig met veel plaats fouten waardoor de bal snel het vak weer uit was. Tot aan de 18e minuut bleef Die Haghe in het spoor van GKV (6-7), maar kort voor rust wist de ploeg uit Gorinchem een gat te slaan waardoor de ruststand 6-10 werd. Na de rust kon Die Haghe het gat niet dichten. GKV bouwde mede dankzij Thom Nugteren de score uit en de eindstand van 14-21 was misschien iets geflatteerd. Het grootste verlies deze wedstrijd was dat 5 minuten voor tijd Jamie geblesseerd uit viel. Het is nog te vroeg om te zeggen hoe zij ervoor staat, maar wij hopen met zijn allen dat haar blessure niet ernstig is! Na de wedstrijd was bekend dat Tweemaal Zes gewonnen had bij KCR en dat Die Haghe 2 officieel gedegradeerd was uit de Reserve Overgangsklasse. Maar de winst punten van dit seizoen is de groei die te zien is binnen het team! En daar gaan we met zijn allen vrolijk mee verder door elke week weer te knokken om deze stijgende lijn door te trekken!