• De oliebollen komen eraan!!!

    Nog even en dan is het zover: de oliebollenbakkers van Die Haghe kunnen aan de slag en het beslag. Ruim 500 oliebollen zijn er besteld en deze worden zaterdag 29 december in het clubgebouw gebakken. Vanaf 12.00 uur kunnen de bollen met of zonder krent afgehaald worden. Kom wel voor 17.00 uur, want dan sluiten de bakkers de deuren van Ballevue. Namens de jubileumcommissie wil ik de bakkers en de sponsor van de ingrediënten bedanken voor hun bijdrage. Daarbij wens ik iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2019!!!

    Joop.

    Ter herinnering! De volgende personen hebben oliebollen besteld:

    Fam. Laarakkers, Dyonne van Baarle-Knuist, Rob Knuist, Henk Santman, Maarten Haas, Kim van Egmond, Carol Capaan, Mark Gerritsen, Christy Kilian, Fam. Mars, Joop Biegel, Ellen Brouwer, Maurice Out, Petra Voolstra, Rowena Lazarom, Jolanda Snaphaan, Ginette Ingosi-Out, Daniël vd Velde, Natascha van Os, Debbie Duiveman, Linda van Langerak, Wim vd Meijde, Remco M., Andrea de Graaff, Kim van der Nol en Ron van der Heijden.