• Die Haghe 2 beloond zich opnieuw niet

  In de 2e speelronde van het zaalseizoen stond de uitwedstrijd tegen OVVO/De Kroon 2. Na de goede 1e helft en de 18 goals van de kanaries vorige week tegen HKV was er vertrouwen in deze pot. OVVO/De Kroon won vorige week van ODIK en kon voor eigen publiek de reeks voort zetten.

  1e helft
  Net als vorige week begon Die Haghe goed aan de wedstrijd en wist het na 8 minuten verdiend de voorsprong te nemen (1-3). Maar OVVO kwam, mede door 4 benutte strafworpen, na 18 minuten weer op gelijke hoogte. OVVO had overigens al een strafworp gemist. Binnen een minuut na de gelijkmaker kwamen de kanaries weer op voorsprong door 2 goals (6-8). Maar net als vorige week vergaten de kanaries om de eerste tik uit te delen door hun goede spel te belonen met een ruimere ruststand. OVVO wist de stand weer om te buigen naar 8-8. In de laatste minuut benutte Annemiek een vrije bal en Die Haghe ging net als vorige week met een voorsprong de rust in.

  2e helft
  Net als vorige week ging het na rust direct mis. Erik wist nog 8-10 te maken, maar daarna nam OVVO het initiatief over. Binnen 3 minuten tijd stond het 11-10 voor de thuisploeg. Tot aan 14-14 kon de wedstrijd nog alle kanten op, maar zelfs met de wissels kon Die Haghe het tij niet meer keren. Uiteindelijk stond er een 19-15 eindstand op het scorebord.

  Volgende week
  In de volgende speelronde komt ODIK naar de Sportcampus. ODIK verloor vorige week van OVVO, maar won dit weekend van HKV. Al met al moeten wij van deze tegenstander, net als het tegen HKV en OVVO ook zo moest zijn, de punten kunnen pakken. Dus alle koppies omhoog en volgende week voor eigen publiek jezelf belonen met de punten!

  Doelpuntenmakers
  Annemiek (4) – Ritchy &Tessa (beide 3) – Erik (2) – Christian, Jamie & Julia (allen 1)