• Berich van un bestuâhdâh

  Berich van un bestuâhdâh,

  Afgelopen zaterdag mocht ik de oefenwedstrijd van het eerste fluiten tegen de winnaar van de Haagse Korfbaldagen, Fiks. Het viel voor mij niet mee want ik was nog toeter van de vrijmibo. Leuk initiatief en het was gezellig, dank Veer en Jo! Ondanks de 38 tegendoelpunten van de geoliede machine uit Oegstgeest scoorde Die Haghe er 20. Ik vond het een knappe wedstrijd van Die Haghe. Het tweede verloor met 16-24. Kim, Vincent en Miranda bedankt voor jullie inzet!

  A1 en Haagse Derby a.s. zaterdag in de Topsporthal Sportcampus Zuiderpark

  15:10 Die Haghe A1 - Fortuna/Delta Logistiek A2
  16:50 Die Haghe 2 - HKV/Ons Eibernest 2
  18:30 Die Haghe 1 - HKV/Ons Eibernest 1
  (ploeg van de week Die Haghe D1 en HKV/Ons Eibernest D1).

  Het restaurant is open, kies voor de dagschotel (nasi met saté voor € 9,50) of neem gewoon een besguitstuiter met sallûf. Voor de liefhebbers van de prethaak in de topsporthal: Morgan Freeman is aanwezig!

  Belangrijke data voor in de agenda
  Maandagavond 26 november krijg je tussen 18:30 en 21:30 uur een telefoontje van één van onze leden uit het belteam van de Vriendenloterij. Vergeet niet dat dit in plaats is van de Grote Clubactie en dat we deze inkomsten wel nodig hebben, dus koop een lot??

  Zaterdagavond 1 december is er de jaarlijkse Full Moon Party, al jaren een succes. Er zijn nog kaarten beschikbaar, vanaf 16 jaar en ouder.

  Die Haghe Delicious is op zaterdag 15 december en er zijn nog maar enkele kaarten te koop! www.ticketsdiehaghe.nl

  Regels Sportcampus Zuiderpark
  Die Haghe heeft een waarschuwing ontvangen van een blaûwe smurraf omtrent het overtreden van de regels in de Campus. Hier kortom nog even de belangrijkste regels.

  • Geen normale schoenen in de zaal, breedtesport en topsporthal eerst door de lange hal naar de kleedkamers dan pas de zaal in! Gymzaal kleedkamers zijn wel vooraan en hoeven dus niet de lange hal in.
  • Ouders/verzorgers mogen dus niet de hal in maar zijn van harte welkom op de tribunes of in de kantine.
  • Breng je materiaal terug waar je het vandaan hebt
  • Ruim je rotzooi op in de zaal en/of tribune
  • Aanvoerder of trainer moet zich voor een training en wedstrijd bij de receptie melden (Hallo, wij zijn Die Haghe 1 en trainen in de topsporthal)

  Jumbo sportplaatjes ruilmiddag a.s. zaterdag
  Acht weken lijkt veel maar helaas is de Jumbo actie alweer afgelopen. A.s. zaterdag houden we van 12:00 tot 15:00 uur een ruilmiddag in de hal van de Sportcampus. Neem je boek mee en laten we proberen alle boeken vol te krijgen!

  Nieuw club-scheidsrechtersbeleid
  Vanaf dit zaalseizoen zijn de teams verantwoordelijk voor de te fluiten wedstrijden. Bepaal zelf in je team wie er fluit! Deze week zijn de selectie, A1 en het 6e verantwoordelijk, zorg ervoor dat onze kids niet zonder scheids staan! Wat nog geen officieel beleid is maar mij wel erg mooi lijkt, is als alle spelers na elke wedstrijd even naar de scheidsrechter toekomen, een handje geven en even bedanken voor het fluiten. Trainers/aanvoerders, als jullie het met mij eens zijn willen jullie dit dan aan de spelers vragen?

  Trots op onze club!

  Daniël van der Velde (Bestuâhdâh)