• Het gaat beginnen zaal 2018-2019

  Caldonia-nieuws: Het gaat beginnen
  De voorbereiding voor iedereen zit er op en komend weekeinde gaat dan eindelijk de zaalcompetitie beginnen. EN HOE ! De eerste wedstrijd van dit zaalseizoen en meteen staat de derby der derby’s DIE HAGHE - HKV ONS EIBERNEST op het programma.
  Gezien de poule-indeling met OVVO - ODIK - GKV - TWEE MAAL ZES - PERNIX en KCR is dit meteen een belangrijk duel in strijd om behoud in de overgangsklasse waarin Die Haghe zich vooralsnog zal moeten mengen.

  Wij als CALDONIA kunnen hen hierbij helpen door als 9e man op de tribune als één blok achter hen te staan en dat steuntje in de rug te zijn.

  Zoals gezegd staat a.s. zaterdag 24 november voor zowel het 1e als het 2e dus de derby tegen onze buren van de Steenwijklaan op het programma. Het 2e begint om 16.50 uur en DH 1 zal om 18.30 uur.
  Natuurlijk willen wij als Caldonia, in samenwerking met Bestuur, er voor zorgen dat er genoeg sfeer wordt gecreëerd, maar daar hebben wij jullie hulp bij nodig.

  Aangezien Joop al druk is met het jubileum en Tim en Willem inmiddels als begeleidingsteam bij de selectie moeten zijn blijft alleen Sam over om de zaal aan te kleden. Wie kan er helpen met het helpen van de spandoeken op te hangen en na de wedstrijden weer netjes op te ruimen en de trommels en andere attributen klaar leggen en opruimen. Tevens zijn wij op zoek naar iemand die tijdens de thuiswedstrijden de ploeg van de week wilt ontvangen en deze begeleiden.

   

 • Kom allemaal in het geel zwart naar de sportcampus en zorg met elkaar voor een geweldige sfeer.


  TOT ZATERDAG !!!