• Oefencampagne selectie HaagseKorfbalDagen

  Het veldseizoen zit er voor nu even op en gaan we ons opmaken voor de zaalcompetitie en natuurlijk start de oefencampagne voor de selectie met De Haagse Korfbal Dagen (HKD).

  De eerste wedstrijd is al a.s. donderdag 1 november en dan is om 20.45 uur in de Topsporthal Futura de tegenstander. Direct op de zaterdag daarna (3 november) gaan we naar Sporthal de Blinkerd waar KVS ons om 20.45 uur gaat bestrijden.

  Hoewel de tijden niet echt lekker zijn voor de jeugd, willen wij toch dat er tijdens deze wedstrijden voldoende supporters aanwezig zullen zijn om de ploeg te steunen en om alvast in de juiste sfeer voor de zaalcompetitie te komen.

  Voor het overige programma van de HKD verwijs ik graag naar de website www.haagsekorfbaldagen.nl

  Tot ziens bij deze wedstrijden.

  Geel/zwarte groet,

  Caldonia