• Van de voorzitter: 21 oktober 2018

  Geen goed (sportief) weekend voor Die Haghe. Het meest opvallend en wellicht teleurstellend is het verlies van ons eerste. In de zo belangrijke wedstrijd tegen Velocitas kon  Die Haghe geen vuist maken en wilde de doelpunten niet vallen. Met Veo en Velocitas op 4 punten zal Die Haghe het met één punt  lastig gaan krijgen. Laten we hopen dat a.s. weekend tegen Pernix het eerste ons gaat verrassen!

  Ook het tweede kon het tegen KZ Danaïden niet bolwerken en moest verlies incasseren.

  Uiteraard gebeurde er meer. Ik heb afgelopen week een vergadering van de jubileumcommissie bijgewoond. Joop zal ongetwijfeld hierover publiceren. Een aantal data met bijbehorende activiteiten in aanloop naar het jubileumfeest zijn vastgelegd. Wat ik kan melden is dat op zaterdag 4 april 2020 de officiële receptie zal plaatsvinden. Uiteraard zullen er diverse activiteiten voor de gehele vereniging georganiseerd worden.

  Vanuit de technische commissies (TC/TB/JC) kan ik melden dat er weer een plenaire vergadering zal komen. Tijdens deze vergadering zullen in de vorm van stellingen en praktische zaken getracht worden de onderlinge samenwerking te optimaliseren. Te denken valt aan sportieve ontwikkelingen, organisatie, doorstroom en toekomstbeeld. Zodra hier nieuws uit is zal ik dit communiceren.

  Ook was ik  afgelopen zaterdag blij verrast Nico en Wil Hoogteyling te mogen begroeten. Twee mensen die op de achtergrond al jaren actief zijn.  Nico is gelukkig weer hersteld en is onze man achter de maandagavond groep voor wat betreft het tennis. Iedere maandag is Nico aanwezig en organiseert voor een groep enthousiastelingen  een gezellige tennisavond! Wil is de vrouw achter ons 'lief en leed' en zorgt voor de juiste aandacht voor de leden die dat even nodig hebben.

  Graag wijs ik op een initiatief van Guido Dijkstra voor het zogenaamde adoptieplan vanuit de selectie. (zie de site). A.s. vrijdag gaan we  griezelen tijdens het Die Haghe Halloween.

   

  Tot zover.

   

  René Benning