• Onnodig verlies Die Haghe 2 bij Phoenix2

Een belangrijk duel in speelronde 6 gezien  nummers 4 tegen 5 elkaar troffen dit weekend. Die Haghe zou dus haar 3e plaats kunnen verstevigen, wanneer zij zouden winnen van Phoenix.

Niet scherp
    Die Haghe begon niet scherp aan deze wedstrijd. Toch namen de kanaries na 6 minuten een 1-2 voorsprong. Jammer genoeg brak er toen een fase aan waarin een hoop mis ging. Phoenix kreeg hierdoor de ruimte om uit te lopen en deed dat ook. Met 5 scores op rij voor de thuisploeg stond het 6-2. Het gat werd werd nog wel gedicht, maar niet voldoende. De ruststand was dan ook 8-5 in het voordeel van Phoenix.

Zelfde spelbeeld in 2e helft
    De 2e helft begon zoals het zou moeten voor de kanaries. In de 38e minuut werd het zelfs 9-9. Maar opnieuw kwam Phoenix met 4 scores op rij op een 13-9 voorsprong. In de laatste minuut scoorde bas nog 2x maar dat mocht niet baten. Phoenix won uiteindelijk de wedstrijd met 13-11.

Volgende week het treffen met KZ Danaïden 2. Hierin krijgen wij de kans om ons te herpakken!

Doelpuntenmakers: Jeroen (4), Bas & Jamie (beide 2), Justin, Lindsey & Ritchy (allen 1)