• Die Haghe F2 kampioen!

    Afgelopen zaterdag zijn de kanjers van de F2 ongeslagen kampioen geworden. Tot nu toe wisten ze alle wedstrijden met leuk samenspel en veel doelpunten te winnen. En na de 19-0 overwinning op KVS konden ze hun eerste kampioenschap vieren. De F2 speelt namelijk voor het eerst competitie en dat maakt dit kampioenschap extra bijzonder! Nadat de F2 de welverdiende champagne op had, gingen ze terug naar Die Haghe en werden daar als echte kampioenen onthaald. Medailles, een speech, limonade en een heerlijke taart konden natuurlijk niet ontbreken op dit feestje.  

    Deze jonge ploeg met hun trainsters Jamie en Julia spelen dit seizoen zogezegd voor het eerst competitie, maar jullie laten nu al zien wat een talenten jullie binnen de vereniging zijn. Goed gedaan Aisha, Felicia, Gino, Jaimy en Marijn! Wij zijn trots op jullie!

    De Jeugdcommissie