• Van de voorzitter: 27 april 2018

  Van de voorzitter:

   
  Afgelopen zaterdag wist de C1 wederom kampioen te worden. Tot nu toe ongeslagen en dat mag een prestatie genoemd worden. Misschien lijkt het normaal maar plaatsing voor een NK is geweldig. Niet alleen voor de ploeg maar ook voor de uitstraling van de vereniging. Bij deze de C1, Mandy en Maurice van harte gefeliciteerd met dit resultaat.
  Het eerste deed goed zaken en stuurde BEP met 0 punten naar huis. Bij het tweede zijn de zorgen daar, het lukt niet en degradatie ligt op de loer. Laten we hopen op de laatste wedstrijden. 
  De A1 was kansloos tegen HKV/Eibernest. Een sterke ploeg met uitstekende schutters. Het derde en vierde deden ook geen goede zaken. Het zesde daarentegen weer wel, evenals de A2. B1 verloor en kampt met blessure leed. De F2 won met een punt verschil van DES.
  Bij het schrijven van dit epistel ben ik net terug van de voetbalwedstrijd AD0-PSV. Deze wedstrijd was op uitnodiging van de Gemeente Den Haag. Samen met Eric  hebben we allerlei zaken omtrent de samenwerking tussen de Gemeente en Die Haghe tijdens deze boeiende wedstrijd doorgenomen. Eén van de onderwerpen was uiteraard de aanpak van de overlast. Ook andere zaken zoals buurthuis van de toekomst en ons 100 jarig jubileum hebben we besproken. 
  Ik wijs ook graag op de komende ledenvergadering. Deze is gepland op vrijdag 8 juni. De ervaring heeft geleerd dat de ledenvergadering niet druk bezocht wordt. Ondanks deze wetenschap doe ik een dringend beroep op alle leden te verschijnen. We zullen moeten discussiëren over allerlei onderwerpen zoals b.v. financiën, technisch beleid, algemeen beleid, groei of krimp van de vereniging, toekomst etc. Ik reken op een grote opkomst!
  Tot slot een compliment aan de acco. Afgelopen zaterdag na afloop het eerste was er weer een maaltijd te nuttigen. Hier werd gretig gebruik van gemaakt en het smaakte prima. Dank voor de organisatie!
  Een fijne Mei vakantie!
   
  René Benning