• Caldonia nieuws 27 september 2017

  CALDONIA  NIEUWS

  De supportersvereniging CALDONIA gaat langzaam vorm krijgen. Inmiddels is de stuurgroep bijeen geweest om zich voor te bereiden op het zaalseizoen dat al over 6 weken gaat beginnen.

  WEBSITE

  Inmiddels is er een op de Die Haghe website een apart CALDONIA menu gemaakt en daar kunnen jullie diverse informatie vinden over onze supportersvereniging.

  INSCHRIJVEN

  Op onze website vinden jullie een inschrijfformulier om lid te worden van onze supportersvereniging. Ook komen deze  inschrijfformulieren in het clubgebouw te hangen. Deze kunnen jullie inleveren bij Willem Kipp.

  Om lid te worden van onze supportersvereniging vragen wij per seizoen een bijdrage, die wij kunnen gebruiken voor sfeeracties en andere activiteiten. Voor leden vanaf 16 jaar bedraagt deze bijdrage per seizoen € 10,00 en voor de jeugd t/m 15 jaar en 65+ € 7,50.

  U krijgt dan een ledenpas die u bij alle wedstrijden van onze selectie bij zich heeft. Met het Bestuur zijn wij in gesprek over kortingen op het entreebewijs bij thuiswedstrijden en eventuele busreizen naar de uitwedstrijden.

  De prijs van het entreebewijs en busreizen worden bepaald door het Bestuur van Die Haghe.

  SFEERACTIE

  De stuurgroep is van plan om tijdens de thuiswedstrijden diverse sfeeracties te doen. Dit kunnen we echter niet zonder jullie hulp. "Vele handen maken licht werk". Wij hopen dat die hulp er ook zal zijn als er om gevraagd wordt. Hierbij moet je dan denken aan het vervoeren van de trommels en spandoeken naar de sportcampus en terug (zolang er nog geen opslagruimte beschikbaar is) en eventueel een veegploeg om de wedstrijdvloer schoon te krijgen.

  Naast de wedstrijden willen wij nog meer activiteiten organiseren. Hierover berichten wij jullie per activiteit.

  Wel kunnen wij alvast verklappen dat wij aan het eind van het seizoen, ergens in juni, een afsluitende supportersdag willen organiseren. Hoe die er zal uitzien blijft nog even een verrassing.

  TENSLOTTE

  Zoals jullie zien begint onze supportersvereniging langzaam de goede vorm aan te nemen. Wij zijn wel op zoek naar mensen die ons hierbij willen helpen om alles in goede banen te leiden. Wil je dit graag doen, neem dan contact op met Willem Kipp of Joop Biegel.

  Met een geel/zwarte groet,

  Stuurgroep supportersvereniging CALDONIA