• Schoonmaken “Ballevue” doen we met elkaar

  Door omstandigheden is het er dit veldseizoen nog niet van gekomen. Maar om het in "Ballevue"geen zooitje te laten worden en het schoonmaken niet steeds door dezelfde mensen te laten opknappen beginnen we 2e helft veld weer met het schoonmaakrooster door de teams. Vanaf de A (evt. met hun ouders) en alle senioren-teams komt elk team weer aan de beurt.

  Alle dagelijkse en wekelijkse werkzaamheden zijn weer netjes verdeeld en in een schema gezet. De dagelijkse werkzaamheden worden gedaan door vrijwilligers die meerdere dagen door de weeks aanwezig zijn.  De overige werkzaamheden zijn verdeeld onder de teams.

  Zie schema wanneer jij met je team aan de beurt bent. Wat er gedaan moet worden hangt in de kantine (let op de kleurcode in schema). Voor vragen kun je mij altijd even aanspreken.

  Laat ons niet in de steek. Samen maken we er weer een fijn gezellig en schoon veldseizoen van.

  Bram van Vliet

  Schema: