• Voor u gezien…...19 februari 2017

  …deze keer een zondag in de Houtrust waar het 3e de kampioens wedstrijd speelde.
  In de behoorlijk gevulde hal, waar regelmatig het Caldonia klonk, zag ik een nerveus startend 3e. D etegnstander maakte daar gretig gebruik van en als je dan ook wat dubieuze belissingen ziet van de scheids, begrijp je dat de 1e helft spannend was. We kwamen zelfs 3 punten achter, maar voor rist werd het verschil gelukkig wat kleiner.
  De 2e helft liet het 3e zien waarom ze bovenaan staan en de tegenstander op n’ummer 2. Ineens ging het lopen met vaak hele leuke en mooie acties. Ineens was daar het gaatje van 3 en dat lieten jullie niet meer los. Verdedigend iets rustiger en aanvallend wat scherper, kortom een prima 2e helft en het publiek ging 1 minuut voor tijd terecht op de banken en trakteerden de ploeg op een daverend applaus. Zeer verdiend en zo gaat het 3e een stap hoger, wat wederom belangrijk is voor de aansluiting met het 2e.
  Het is een puike prestatie van ons 3e en ik wil de ploeg da nook van harte feliciteren.
  Zo werd het een zondag met Die Haghe en daar heeft jullie reporter geen spijt van!
  Nu even vakantie voor heel veel ploegen en dan is het eind alweer in zicht van dit mooie zaalseizoen.


  Jullie reporter.