• Jennifer Tromp nieuwe trainer Die Haghe

    Het bestuur en de TC Topsport zijn verheugd bekend te kunnen maken dat Jennifer Tromp met ingang van het seizoen 2017-2018 de nieuwe trainer/ coach wordt van Die Haghe. De 38-jarige Jennifer Tromp woont in Den Haag en werkt als Afdelingshoofd op een Middelbare School in Bergschenhoek. Haar korfbalcarrière begon bij Ready. Op haar 21ste heeft ze de overstap gemaakt naar Fortuna. Bij de club uit Delft maakte Jennifer Tromp 12 jaar deel uit van de Fortuna selectie. In deze periode heeft ze meerdere jeugdteams training gegeven bij haar clubs en ook is zij bondscoach geweest bij Oranje < 16 jaar en Oranje < 19 jaar. Na haar actieve korfbaltijd is Jennifer Tromp als trainer/coach aan de slag gegaan bij Fortuna 2 en daarna is zij drie seizoenen bij OVVO trainer/ coach geweest. Dit seizoen is zij samen met Barry Schep trainer/ coach van Blauw Wit 1 in de Korfballeague. Jennifer Tromp is een ambitieuze trainer die graag met onze goede, gretige en saamhorige selectie aan de slag gaat. Het wordt een spannend jaar nu we weer in de Hoofdklasse gaan spelen en overstappen naar de Sportcampus in het Zuiderpark. Er liggen dus mooie uitdagingen te wachten en wij zijn er van overtuigd dat Jennifer samen met de selectie deze uitdagingen aankan en Die Haghe sportief en organisatorisch verder kan brengen. Wij wensen Jennifer veel succes! TC Topsport.