• Archief wedstrijdverslagen

De op één na laatste wedstrijd kon Die Haghe A2 bij de titel behalen maar dan moest er wel gewonnen worden van Achilles A4. Vooraf werd er verteld dat dit [......]

1000 keer gezien

Lees verder

De korfballers van DIE HAGHE beleefde een moeizame middag tegen het Eindhovense Rust Roest. Pas in de allerlaatste aanval kon het de overwinning en de zekerheid[......]

1036 keer gezien

Lees verder

Na vorige week de thuiswedtrijd gehad te hebben moest er nu naar Scheveningen worden afgereisd voor de return tegen “de vissen”. Helaas kon Caya niet [......]

832 keer gezien

Lees verder

DIE HAGHE weet niet te winnen van GKV/Enomics De vorm was op een zonovergoten sportpark De Molenvliet niet aanwezig en wist Die Haghe in Gorinchem de wedstrijd [......]

857 keer gezien

Lees verder

DIE HAGHE A2 – KVS A4 ……….een mooie come-back Vandaag de eerste wedstrijd voor Die Haghe A2 tegen het bekende KVS A4. In de zaalcompetitie kwamen we hen[......]

765 keer gezien

Lees verder

Vanaf deze speelronde moeten de verenigingen opgeven met welke spelers zij de competitie gaan afmaken. Dit houdt in dat spelers uit het eerste team niet meer in[......]

881 keer gezien

Lees verder

Op een winderig veld aan de Baambruggestraat wist Die Haghe niet te winnen van De Meeuwen. Na een slechte eerste helft wisten De kanaries de opgelopen [......]

1059 keer gezien

Lees verder

Na het onfortuinlijk gelijkspel eerder tegen GKV kwam dit keer het team van Achilles A4 op bezoek. Dit team is in de zaal kampioen geworden en dus was Die Haghe[......]

692 keer gezien

Lees verder

Na speelronde 9 is er al wat meer duidelijk geworden inn de strijd voor de titel en degradatie. Sporting Delta lijkt met nog 5 wedstrijden te gaan onbedreigd de[......]

873 keer gezien

Lees verder

Na de nederlaag van vorige week heeft Die Haghe zich op eigen veld herstelt door ruim van DOS Kampen te winnen met 27-14.  Moest het vorige week nog met [......]