• Zondag 22 december was het zover, de jaarlijkse gourmet voor de aspiranten.

  • Na ‘s-morgens alles omgebouwd, verbouwd en versierd te hebben was om half 6 de inloop van zo'n 60 feestelijk geklede kinderen. Na het welkomstwoord met de bijhorende uitleg en regels (met zoveel kinderen zijn er heel veel gourmetstellen en dus overal elektra) kon er aangevallen worden op het vlees, nog meer vlees, patat, stokbrood en komkommer.

    Iedereen zat lekker te eten en de ene na de andere schaal kon keer op keer bijgevuld worden. Na een ijsje als toetje zat om 8 uur het er alweer op en keerde iedere moe maar voldaan huiswaarts. Restte ons als Feestcommissie de dankbare taak het clubhuis in de originele vetvrije staat terug te brengen wat met de nodige hulp ook redelijk snel gelukt is.

    Als allerlaatste....kunnen we het niet alleen.
    Dank aan,
    - de hulpouders tijdens het eten, daarna met opruimen en schoonmaken,
    - de elektromannen voor het overal vandaan trekken van stroom wat ervoor heeft gezorgd dat de avond zo goed als vlekkeloos is verlopen,
    - iedereen waarvan we een gourmetstel hebben mogen lenen,
    - alle enthousiaste kinderen die ieder jaar weer massaal reageren om te komen gourmetten,
    - en Han van Ginkel die de dag erna de vloer vetvrij is komen schrobben.

    Voor ons zit het feestjesjaar erop, voor iedereen hele fijne feestdagen en hopelijk tot in 2025 met weer genoeg nieuwe feestjes in de planning.

    De Feestcommissie