• Van de voorzitter 25 september 2023

 • Afgelopen weekend waren er de stadsspelen in de Sportcampus. Er was op sportgebied van alles te beleven en je kon clinics volgen bij diverse sporten. Uiteraard was Die Haghe er met korfbal. In de breedtesporthal konden kinderen hier kennis maken met korfbal en in het bijzonder met Die Haghe. Zoals het er nu uitziet zijn er een aantal kinderen die belangstelling hebben voor Die Haghe. De vele vrijwilligers dank voor de hulp en een extra compliment naar Sylvia en Alex voor de algehele organisatie. Het laat maar weer zien dat ledenwerf en PR belangrijk is.

  We zijn nog druk met de veldcompetitie maar achter de schermen worden alweer de nodige voorbereidingen voor de zaal getroffen. Eén aspect daarvan is de jurytafel. Maritza heeft hier het initiatief in genomen en met behulp van een mooie presentatie een informatieavond verzorgd welke door Dirk Jan gepresenteerd werd. Wat mij opviel is dat er veel georganiseerd moet worden alvorens je de wedstrijden van 1, 2, A1 en B1 met schotkolk kunt faciliteren. We hopen dat er nog meer ouders zich gaan aanmelden om mee te helpen. Het is niet moeilijk maar ook hier weer: vele handen maken licht werk! Dank aan Maritza.
  Het Bestuur is weer compleet en dat is mooi. We heten Mara v.d. Veer welkom in het Bestuur. Zij zal in het Bestuur de TC-topsport gaan vertegenwoordigen. Ook is de TC-topsport weer aangevuld en wel met Hans en Ron. Ook jullie succes en veel plezier in deze commissie.

  Natuurlijk werd er ook gekorfbald en zag ik dit weekend 1, 2, A1 en B1. Helaas kon alleen B1 in een spannende wedstrijd de punten pakken en verlies voor 1, A1 en gelijkspel bij het tweede. Het was goed te zien dat er veel publiek naar Valto was gekomen. Spannende wedstrijden, dat dat weer wel!


  Ik wens alle ploegen komend weekend veel succes!
   
  René Benning